1 of 8

DANSK DESIGN | YOGA VISDOM

Mine Mantra smykker er af højeste kvalitet. Knude for knude bindes hver mala og hvert armbånd med intention og kærlighed til værktøjet og den tradition der ligger bag. Både kvasten i malaerne og lukningen i armbåndene er håndbundne efter min egen særlige teknik, hvilket sikre lang holdbarhed, styrke og kvalitet.

1 of 8

Hvad er en Mantra Mala?

En mala er et ældgammelt værktøj til meditation og yoga.
Perle for perle reciteres et mantra for at skabe bevidsthed, klarhed og forbindlese til ordenes energi
- din intention og dine mål.

Brug malaen som tælleværktøj eller som et fysisk anker for din indre rejse. En rejse mod mere ro, mere fokus og mere kærlighed til verden - og til dig selv!

Lær mere om Mantra og filosofien bag
1 of 8

"

Kære Malene, Jeg vil blot lige skrive og fortælle dig, at den smukke mala, jeg købte hos dig, en solskinsdag i Hornbæk for en måneds tid siden, betyder meget for mig og tja, har givet mig ny energi, balance og tro på forandring. Er det en smule magisk? Ja må svaret være - jeg ved ikke hvad det helt præcist er, de 108 smukke sten gør, jeg ved blot at de gør noget godt og det er jo det hele værd. Ville bare lige skrive og sige tak for din skønne tilgang til dit arbejde og fortællingerne bag. Det er ofte de små ting i livet der skaber store oplevelser. Alt godt.

- Kærligst Mette

Læs flere statements fra Mantras kunder her