Om Mantra

Sat Nam og velkommen til Mantra by Marlene Schnoor.
Jeg er så glad for at kunne byde dig velkommen her i mit univers af mantra-smykker. 
Og endnu mere glad for at du, fordi du har fundet herind, har valgt at prioritere dig selv, dine ønsker, drømme og mål.
Du er på vej !

 

Jeg hedder Marlene og vejen til Mantra by Marlene Schnoor har ikke været en selvfølgelighed. Jeg er uddannet multimediedesigner med en smule erfaring fra e-mail-marketingafdelingen hos et større reklamebureau, men i 2013 valgte jeg at sadle om. Fra Københavns Universitet har jeg således en cand.mag i engelsk og kunsthistorie og jeg troede i lang tid, at jeg enten skulle skrive en ph.d. eller være gymnasielærer - sådan gik det dog ikke.

Når det er sagt, så har jeg brugt meget af min sprogfilosofiske og akademiske knowhow til at skabe filosofien bag mine mantra-smykker. Jeg har selvfølgelig taget udgangspunkt i de traditionelle tælleværktøjer som malaerne jo er, men jeg har bygget ovenpå dem, med en kombination af det traditionelle mantra og det man normalt kalder en affirmation - altså en sætning, som bekræfter noget og som gentages igen og igen. Disse to har jeg så krydret med den post-moderne filosof og tænker Derridas ideer om dekonstruktion, materialitet og sprog, samt de mange konnotationer, der ligger latent i de mange forskellige sten og krystaller, jeg arbejder med.

Nu begynder det måske at lyde liiidt langhåret, men det er det egentlig ikke. Helt enkelt sagt, så skal mine malaer hjælpe dig med at manifestere dine drømme. Du skal se dem som både fysiske og mentalte værktøjer. Værktøjer til meditation, manifestation, mindfulness og selvindsigt.

Lyder det som noget for dig? Så klik ind og gå på opdagelse i de mange mantra-smykker og deres iboende, sproglige energier. 

Namaste

 


Hvordan det hele begyndte

Jeg havde tre jobs, et fuldtidsstudie og et lille barn på 1 år. Jeg blev stresset. 

Jeg var lammet og kunne ikke tage på arbejde. Jeg meldte mig syg, sagde alle jobs op. Rullede mig sammen i en kugle og lånte penge af min mor, mens jeg kæmpede for at holde studierne og mor-livet på rette køl. Gik til studie -psykolog og arbejdede med mit mindreværd og min perfektionisme.

Herefter begyndte jeg at lave yoga og at meditere. En dag fik jeg en gave af min mor. En mala. Jeg kom langsomt til mig selv igen. Kom i tanke om, at jeg havde en gammel mala liggende et sted. Fandt den frem og klippede den i stykker. Bandt den selv på ny og gav den et mantra.

Det var starten på Mantra by Marlene Schnoor - en lille gave, kærlighed, selvindsigt, ro, yoga og meditation.

I dag er Mantra by Marlene Schnoor i rivende udvikling og jeg får lov til at arbejde med dét der hjalp mig. Jeg får lov til at sprede budskabet om malaen og mantraets store kraft og  er evigt taknemmelig.

Så tak til min mor, til min mand, til mig selv og ikke mindst til alle jer, som allerede har en Mantra Mala eller et andet mantra-smykke.

Og til alle jer, der endnu ikke har mærket kraften - brace yourselves!

Mine malaer er ikke kun et smukke. De giver dig muligheden for, at skabe de forandringer du ønsker i dit liv.

Brug smykkerne og deres mantra aktivt og se resultaterne.

PODCAST
Lyt med når jeg fortæller Cathrin Elenor om min rejse, min vision og min inspiration - Find podcasten her

Det siger I om Mantra

"Du får smil, du får kvalitet - og du får mere end hvad du betaler for. 6 ud af 5 stjerner"

- Victor

Statements