Sådan passer du på dit mantra-smykke

Her får du en guide til hvordan du passer bedst på dit nye mantra-smykke.
Det er vigtigt at du passer godt på din mala eller dit armbånd, hvis du gerne vil have, at det skal hjælpe dig i lang tid.

Som alle andre smykker kan dit mantra-smykke altså godt gå i stykker 😞

Så her får du tips til at passe så godt på det som muligt.

Din mantra mala er bundet på kraftig snor, men både sten sten og snor kan gå i stykker, hvis du ikke behandler dem med respekt.

Taber du fx malaen på et hårdt gulv, kan stenene gå i stykker - sådan er det jo. Nogle sten er mere porøse end andre og naturlige sten har simplethen forskellige hårhdesgrader.

Jep, sten er ikke bare sten.

En apatit er fx meget mere sårbar end en jade eller en jaspis.

Snoren vil blive slidt med tiden. Det er uundgåeligt, da den jo heletiden er i friksion med de naturlige sten og de skarpe kanter i perlernes huller.

Snoren har heller ikke godt af for meget vand, så du skal helst undgå at tage din mala eller dit armbånd på i bad, i poolen, eller i havet. Så vil den holde i meget længere tid og tjene dig godt.

Ligeledes fraråder jeg at du har din mala på når du sover, eller når du dyrker hård motion hvor du sveder meget. Tænk i det heletaget over hvornår du har brug for at have din mala på og tag den af i situationener, hvor du vurdere at her vil slitagen være ekstra stor.

Hæng den fx heller ikke på kangen i dit badeværelse, da den her vil få fugt og damp.

Bliver din tassel eller kvast meget beskidt (måske får du den dybbet ned i aftensmaden - det kan ske for selv den bedste), så vask den forsigtigt i vand.

Malae i træ: 

Mantra malaer i træ er bundt på sammen kraftige snor som malaer i sten. Derfor gælder samme guidelines som ovenfor. Når det er sagt, så har træperlerene ikke samme tyngde som stenpererne og vil derfor ikke slide ligeså hårdt på snoren. 

Træ er dog mere modtaglig for snavs, vand og kopsolie, hvilket vil gøre at dine træperler, efterhånden som du bruger din mala, kan skifte farve.

De træperler der er overfladebehandlede vil holde farven, mens de mere rå træperler vil suge olie fra din hud og med tiden blive lidt mørkere. Dette skal du dog ikke se som en dårlig ting. Se mere på det, som at du og din træmala kommer mere og mere i symbiose. 

Fordi træperlerene er lidt ekstra udsatte, er det derfor heller ikke godt at gemme dem væk i et småt aflukke som et skrin eller en pose.

De har bedst at at få luft, da der ellers kan komme mug og råd - præcis som med al anden organisk materiale der isoleres. Lad derfor gerne din mala ligge på sengebordet, hænge på lampen på skrivebordet, eller på knagen ved tøjskabet.

Hæng den ikke i badeværelset, da den jo her vil blive udsat for vanddamp. Dette gælder selvfølgelig også for malaer i sten.

Hvad angår tassel / kvasten så gælder sammen guidelines som ovenfor ved stenmalaen.

Mantra armbånd:

Hvis dit mantra armbånd er bundet på snor, så gælder samme overforstående guidelines som for malaer i sten og træ. 

KORT OPSUMMERING: 

  1. Behandel dit mantra-smykke med respekt 
  2. Vær varsom og kærlig når du tager det af og på
  3. Udsæt det aldrig for større mængder vand eller vanddamp 
  4. Gem det ikke væk i små lukkede rum, men giv det luft og frihed
  5. Tab det ikke og lad endelig ikke små børn lege med det.


Og husk – din mantra-smykke er et værktøj.

Et værktøj til meditation, yoga, manifestation og mindfulness.
Kort sagt, det er en invistering i dig og dine drømme.

Så både det og du selv skal behandles med respekt og kærlighed.


Skal dit smykke reses på et mere energimæssigt plan, så se min guide her.


Jeg håber virkelig du komer til at elske dit nye mantra-smykke og at det må bringe dig en masse god energi og hjælpe dig på vej mod dine mål og drømme.

 

Sådan passer du på dit mantra smykke

Det siger I om Mantra

"Du får smil, du får kvalitet - og du får mere end hvad du betaler for. 6 ud af 5 stjerner"

- Victor

Statements