Vi samarbejder med Anyday om fair delbetaling

Jeg er så glad for nu at kunne tilbyder vi dig, at du kan købe dine varer i dag og dele din betaling op over flere måneder med Anyday .

At lave en delbetaling med Anyday koster dig ikke noget, og der er ingen pludselige renter eller gebyrer - det er nemolig mig der giver et lille gebyr for at du kan bruge løsningen og det gør jeg med glæde.

På alle Mantra produkter vil du se et Anyday price-widget og ved at klikke på det kan du få information omkring Anyday og se, hvordan betalingsplanen for dit køb vil komme til at se ud.

Fakta om Anyday

● Altid rente- og gebyrfri delbetaling
● Køb for op til 30.000 kr.
● Del din betaling op over flere måneder
● Hurtigt kredittjek og oprettelsesproces
● Ingen ubehagelige overraskelser

Hvordan fungerer Anyday?
Anyday fungerer således, at du vælger dine ønskede produkter. Herefter vælger du at betale med Anyday. Er du ikke allerede oprettet hos Anyday, skal du igennem en hurtig oprettelsesproces, hvor du opretter dig med dit NemID.
Du betaler første rate af købet med det samme. Det resterende beløb vil dernæst blive fordelt ud over de efterfølgende måneder, hvor Anyday automatisk trækker beløbet på den sidste bankdag i måneden.
Du kan altid se, hvornår du skal betale, og hvad du skal betale.
Det er mig og Mantra som forretning der betaler et transaktionsgebyr til Anyday for at du kan bruge denne mulighed. Det koster altså ikke dig noget ekstra at bruge Anyday betalingsmetoden. Det er en service fra min side :) 

Betingelser for brug af Anyday
● Du skal være 18 år
● Du skal have et gyldigt betalingskort
Du skal have registreret adresse i Danmark
● Du må ikke have hemmelig adresse
● Du skal have et beløb svarende til første rate af dit ønskede køb tilgængelig på din konto
● Du må ikke være registreret som dårlig betaler
● Du skal kunne kreditgodkendes Hvem er Anyday? Anyday er en danskejet virksomhed placeret i Aarhus, som beskæftiger sig med online betalinger.

Menneskene bag virksomheden har alle stor erfaring fra den finansielle verden og e-handel. Anyday er desuden en E-mærket virksomhed. Du kan læse mere om Anyday ved at besøge deres website: Anyday.io

Det siger I om Mantra

"Du får smil, du får kvalitet - og du får mere end hvad du betaler for. 6 ud af 5 stjerner"

- Victor

Statements